Ukompliceret italiensk mad af gode råvarer, serveret i en varm og sydlandsk atmosfære. Sottovento – den italienske restaurant i Blokhus har siden 1996 bespist både lokale og turister.

Sottovento – den italienske restaurant i Blokhus emmer af italiensk stemning, og stedet er den oplagte ramme om en middag for to, børnefamilien på udflugt, firmafesten såvel som fødselsdagsfesten, jubilæet eller enhver anden festlig lejlighed.

Vores personale tager varmt imod vores gæster, og vi leverer altid professionel og imødekommende service på flere sprog. Personalet er dansk og italiensk, og stemningen er god med plads til humør.

Menukortet bugner af klassiske italienske fristelser som pizza, pastaretter, kødretter samt fisk og skaldyr – altid serveret i velsmagende og gavmilde anretninger og tilberedt med omhu og kærlighed. Vores vinmenu byder derudover på et bredt udvalg af herlige italienske og sardiske vine.

Sottovento ligger højt placeret med udsigt til båken, Blokhus by, den brede strand og Vesterhavet. Nyd vores veltillavede mad med et godt glas vin i vores hyggelige lokaler eller på vores skønne terrasse.

På vores hjemmeside for kan du bestille pizza til afhentning og se vores menu, hvis du vil se billeder finder du os på Google, Facebook eller Instagram som SottoventoBlokhus.

Restauranten har siden 1996 været ejet og drevet af Astrid Kjølberg & Bruno Mocci. Nu er der kommet nye toner for sæson 2023, så restauranten drives fra december 2022 af et team af 4 unge mennesker, som lover at videreføre restauranten i samme ånd, med vægt på vores gode pizza og det gode samvær. Vi glæder os til at tage imod jer!

Arrivederci al Sottovento!

Sottovento ApS · Støvesvej 3 · 9492 Blokhus · Tlf 98 20 88 11 · ristorante@sottovento.dk · CVR 17857835